|
Bölcsességek |
|
| |
|
Menü |
|
| |
|
Linkek |
|
| |
|
Viccképek |
|
| |
|
Vegyes :) |
|
| |
|
Honlaphoz |
|
| |
|
Holdfázis |
|
| |
|
Ünnepek |
|
| |
|
Könyvkereső Animus |
|
| |
|
Szerencsejáték |
|
| |
|
Receptek |
|
| |
|
Névnapkereső |
|
Nem tudod mikor van Mónika? Vagy talán egy másik névnap?? Majd mi megmondjuk! Csak írd
be!
| |
|
Monalisa ;) |
|
| |
|
Heti horoszkóp |
|
| |
|
Utolsó frissítés |
|
|
Készült:
Február 16, 2005
|
| |
|
Állatos oldalak |
|
| |
|
|
|
Italok, Turmixok, Koktélok, szörpök.... |
|
Ananászkehely
|
Hozzávalók 10 pohárhoz:
2 konzerv darabolt ananász
1 rúd vanília
5 dkg cukor
6 cl tokaji aszú
2 üveg száraz fehérbor (2 x 7 dl)
1 üveg száraz pezsgő
néhány mentalevél
|
Elkészítés: Az ananászt leszűrjük, lecsepegtetjük, levét felfogjuk. A vaníliarudat kettéhasítjuk, az ananászlevet a cukorral, a vaníliarúddal sziruppá főzzük. Hagyjuk kihűlni, és kidobjuk a vaníliarudat. Az ananászdarabokat, a tokaji aszút és a szirupot összekeverjük egy nagy bólés tálban. Legalább 4-5 órára behűtjük, a borral és a pezsgővel együtt. Röviddel tálalás előtt a gyümölcsökre öntjük a bort és a pezsgőt, néhány mentalevelet dobunk bele, és kínáljuk.
Megjegyzés: Munka: kb. 20 perc Fogyasztható: kb. 5 óra múlva 1 pohár: 1192 kJ/285 kcal |
|
| |
|
|
|
|
Névnapköszöntő |
|
| |
|
Letöltésmérő |
|
| |
|
Egy kis humor az életbe |
|
| |
|
A nap képe |
|
A nap képe:
| |
|
Hasznos dolgok! |
|
| |
|
Google kereső |
|
| |
|
Mesefigurák |
|
| |
|
Szótár |
|
| |
|
Horoszkóp |
|
| |
|
Valutaváltó |
|
| |
|
Szerelem, szex, gyengédség |
|
| |
|
Itt + Ott |
|
| |
|
Kínai állatjegyek |
|
Kínai
állatjegyek! Kiváncsi vagy milyen állat jegyében születtél a Kínai
horoszkóp szerint? Ha igen,akkor csak ird be mikor születtél:. Pl:
"1988"
| |
|
Kaffeee |
|
Klikk a képre, ha egy forró kávét akarsz inni! | |
|
|