|
Bölcsességek |
|
| |
|
Menü |
|
| |
|
Linkek |
|
| |
|
Viccképek |
|
| |
|
Vegyes :) |
|
| |
|
Honlaphoz |
|
| |
|
Holdfázis |
|
| |
|
Ünnepek |
|
| |
|
Könyvkereső Animus |
|
| |
|
Szerencsejáték |
|
| |
|
Receptek |
|
| |
|
Névnapkereső |
|
Nem tudod mikor van Mónika? Vagy talán egy másik névnap?? Majd mi megmondjuk! Csak írd
be!
| |
|
Monalisa ;) |
|
| |
|
Heti horoszkóp |
|
| |
|
Utolsó frissítés |
|
|
Készült:
Február 16, 2005
|
| |
|
Állatos oldalak |
|
| |
|
|
|
Sütemények, édességek, desszertek |
|
Barackos csokoládés lepény
| Hozzávalók:
25-25 dkg sárga- és őszibarack
20 dkg liszt
5 dkg kakaópor
1/2 csomag sütőpor
20 dkg vaj
20 dkg porcukor
4 tojás
1 tojásfehérje
15 dkg porcukor
| Elkészítés: A lisztet, sütőport és kakaóport összekeverjük. 20 dkg lágy vajat habosra kavarunk 20 dkg porcukorral. Egyenként belekeverünk 3 tojássárgáját és 1 egész tojást, majd kanalanként a lisztes keveréket. Ezt a masszát ujjnyi vastagon egy kikent, kilisztezett tepsibe símítjuk. A tetejét kirakjuk a felezett gyümölcsökkel, vágott felükkel felfelé. 190 fokon 20-30 percig sütjük. Ezalatt 4 tojásfehérjét habosra kavarunk 10 dkg porcukorral, majd óvatosan beleszitáljuk a maradék porcukrot is. Csillagcsöves nyomózsákkal rácsszerűen a megsült sütemény tetejére nyomjuk. Forró sütőben addig sütjük, amíg a hab enyhén megbarnul.
|
|
|
|
|
Névnapköszöntő |
|
| |
|
Letöltésmérő |
|
| |
|
Egy kis humor az életbe |
|
| |
|
A nap képe |
|
A nap képe:
| |
|
Hasznos dolgok! |
|
| |
|
Google kereső |
|
| |
|
Mesefigurák |
|
| |
|
Szótár |
|
| |
|
Horoszkóp |
|
| |
|
Valutaváltó |
|
| |
|
Szerelem, szex, gyengédség |
|
| |
|
Itt + Ott |
|
| |
|
Kínai állatjegyek |
|
Kínai
állatjegyek! Kiváncsi vagy milyen állat jegyében születtél a Kínai
horoszkóp szerint? Ha igen,akkor csak ird be mikor születtél:. Pl:
"1988"
| |
|
Kaffeee |
|
Klikk a képre, ha egy forró kávét akarsz inni! | |
|
|