|
Bölcsességek |
|
| |
|
Menü |
|
| |
|
Linkek |
|
| |
|
Viccképek |
|
| |
|
Vegyes :) |
|
| |
|
Honlaphoz |
|
| |
|
Holdfázis |
|
| |
|
Ünnepek |
|
| |
|
Könyvkereső Animus |
|
| |
|
Szerencsejáték |
|
| |
|
Receptek |
|
| |
|
Névnapkereső |
|
Nem tudod mikor van Mónika? Vagy talán egy másik névnap?? Majd mi megmondjuk! Csak írd
be!
| |
|
Monalisa ;) |
|
| |
|
Heti horoszkóp |
|
| |
|
Utolsó frissítés |
|
|
Készült:
Február 16, 2005
|
| |
|
Állatos oldalak |
|
| |
|
|
|
Sütemények, édességek, desszertek |
|
Barackos lepény
| Hozzávalók 20x40 cm-es tepsihez:
50 dkg sárgabarack (vagy apró szemű, magvaváló őszibarack),
20 dkg kristálycukor,
20 dkg margarin,
5 tojás szétválasztva,
20 dkg rétesliszt,
2 evőkanál rum,
a tetejére porcukor
|
Elkészítése: A barackot tésztaszűrőbe téve egy percre forrásban lévő vízbe mártjuk, majd a héját egy mozdulattal – mint a kesztyűt – lehúzzuk. A gyümölcsöt félbevágjuk és kimagozzuk. A sütőt 200 fokra melegítjük. A cukrot a vajjal habosra keverjük, és a tojássárgáját hozzáadva alaposan kikeverjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és a liszttel váltogatva, evőkanállal a tojásos masszába forgatjuk, a rummal ízesítjük. A tésztát közepes nagyságú (20x40 cm-es), kivajazott tepsibe simítjuk, és a fél barackokat a magházukkal lefelé ráfektetjük. A sütőben 30-40 perc alatt szép pirosra sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd kockákra vágva kínáljuk.
Megjegyzés: Elkészítési idő: 1 óra 30 perc |
|
|
|
|
Névnapköszöntő |
|
| |
|
Letöltésmérő |
|
| |
|
Egy kis humor az életbe |
|
| |
|
A nap képe |
|
A nap képe:
| |
|
Hasznos dolgok! |
|
| |
|
Google kereső |
|
| |
|
Mesefigurák |
|
| |
|
Szótár |
|
| |
|
Horoszkóp |
|
| |
|
Valutaváltó |
|
| |
|
Szerelem, szex, gyengédség |
|
| |
|
Itt + Ott |
|
| |
|
Kínai állatjegyek |
|
Kínai
állatjegyek! Kiváncsi vagy milyen állat jegyében születtél a Kínai
horoszkóp szerint? Ha igen,akkor csak ird be mikor születtél:. Pl:
"1988"
| |
|
Kaffeee |
|
Klikk a képre, ha egy forró kávét akarsz inni! | |
|
|