Ananásszal töltött füstölt hús
Hozzávalók: 4 szelet füstölt tarja, egyenként 100 g és 1 cm vastag, 200 g darabolt ananászbefőtt, 50 g dióbél, 1/8 l tejszín, 2 evőkanál majonéz 1 csipet curry, só, fehér bors, 4 salátalevél, 200 g szőlő Elkészítés: A tarját a hosszabbik oldalánál vágjuk be mélyen, hogy zsebek keletkezzenek. Szeleteljük fel úgy, hogy egy-egy oldaluk még egyben maradjon. Az ananászt jól csepegtessük le, a diót vágjuk fel apróra. A kemény habbá felvert tejszínt összekeverjük a majonézzel és a Curryval. Az ananászt és a diót is hozzáadjuk, sóval, borssal ízesítjük. A tarja zsebeit az ananászkrémmel megtöltjük, és salátalevélen tálaljuk. A húst szőlőszemekkel díszítjük.
|