Grg hscip
Hozzvalk
60 dkg darlt hs (marha s birka vegyesen), 1 tojs, 1 zsemle, 10 dkg feta sajt, 10 dkg csiperkegomba, 1 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, s, pirospaprika, reszelt citromhj, olaj
A szikkadt zsemlt vzbe ztatjuk. Megforrstott olajon vegesre proljuk a kockra vgott hagymt. Hozzadjuk a megtiszttott, felszeletelt gombt. A darlt hst sszegyrjuk a kinyomkodott zsemlvel, a tojssal, a prolt hagymval s gombval. Zzott fokhagymval, sval, pirospaprikval, reszelt citromhjjal fszerezzk. A masszt jl sszegyrjuk, felt kiolajozott tepsibe simtjuk. Rhalmozzuk a kockra vgott feta sajtot, majd bebortjuk a maradk hsmasszval. Vizes kzzel cipv formljuk, olajjal meglocsoljuk s forr stben pirosra stjk. Hasbburgonyval s saltval knljuk.
|